Klanten Engie hebben 190 euro compensatie nog niet door technische storing

Volgens Engie is de uitbetaling van de compensatie voor de hoge energieprijzen vertraagd door een technische storing. © ANP/HH

Een deel van de klanten van energiebedrijf Engie heeft de compensatie van 190 euro voor november nog niet ontvangen. De gas- en stroomleverancier meldt op zijn website dat de uitbetaling is vertraagd vanwege een technische storing.

Bernard Vogelsang

Engie stelt tevens dat klanten de 190 euro uiterlijk op 1 december op hun bankrekening hebben staan. Maar sommige klanten schrijven donderdagmiddag op sociale media dat zij nog geen cent hebben ontvangen.

‘Engie, wanneer krijg ik de 190 euro van november?’, is een veelgehoorde klacht. Ook zijn er klachten over de slechte bereikbaarheid van het bedrijf.

Lees ook: Vijf vragen: slaat Vattenfall slaatje uit prijsplafond?

De Consumentenbond noemt de gang van zaken ‘heel vervelend’ voor de klanten van Engie. „Maar ik ga ervan uit dat zij het geld in elk geval voor het weekend op hun rekening hebben”, aldus een woordvoerster van de bond.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws