Paus Fransiscusgroep en Sint-Gertrudisparochie zamelen in voor Voedselbank

© ANP / ANP XTRA

Wijlre -

De Paus Fransiscusgroep en Sint-Gertrudisparochie in Wijlre houden tot en met zaterdag 10 december een inzameling voor Voedselbank Limburg-Zuid.

Redactie

„Met het inzamelen van lang houdbare producten helpen wij samen gezinnen die helaas niet in deze eerste levensbehoefte kunnen voorzien”, schrijft de parochie. Er is vooral behoefte aan pasta, bakolie en olijfolie, rijst, blikgroenten, blikken vlees, houdbare zuivel in pakken, koffie en thee, aardappelpuree (pak), houdbaar broodbeleg (zoals jam, hagelslag en stroop), soep in blik, vruchtensap in pak en maandverband.

Lees ook: Rode Kruis Limburg start uitgifte ontbijttassen: ‘Steeds meer vraag naar voedsel’

Inleveren kan van maandag tot en met vrijdag tussen 09.30 en 16.00 uur (op dinsdag ook van 09.30 tot 11.00 uur) in het parochiecentrum van Wijlre, aan de Holegracht 27. Op donderdag 8 december is dit tot 20.00 uur mogelijk. Wie verhinderd is, kan de bijdrage overdag in de kerk van Gulpen of voor en na kerkdiensten in Wijlre achterlaten.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Van onze partners

Gulpen-Wittem

Gemeenteberichten