Warm Welkom Heuvelland laat mensen tijdens kerstdagen niet in de kou zitten

Foto ter illustratie. © ING Image

Wijlre -

Stichting Warm Welkom Heuvelland vindt dat iedereen een fijne Kerst verdient en houdt tweede kerstdag 26 december daarom een gezellige lunch.

Redactie

Deze is speciaal bedoeld voor mensen die er stilletjes naar verlangen samen met anderen Kerstmis te vieren, maar dat om welke reden dan ook niet kunnen. Het etentje duurt van 11.00 tot 14.00 uur en vindt plaats in Bij Pauls, Klapstraat 2 in Wijlre. Het menu bestaat uit soep, kroketten, broodjes en ijs met wafels en slagroom als dessert. Deelname is gratis.

Warm Welkom Heuvelland is een initiatief van Bij Pauls, Camping La Dolce Vita, Down South Events en fysiotherapiepraktijk Keijsers en focust zich op gemeenten Gulpen-Wittem, Eijsden-Margraten, Meerssen, Vaals en Valkenburg aan de Geul. Wie het fijn vindt om erbij te zijn kan zich aanmelden door te bellen of mailen naar 06-14240311 dan wel info@warmwelkomheuvelland.nl. Contact opnemen via Facebook kan ook: warmwelkomheuvelland.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Gemeenteberichten