KinderKOOKschool biedt deelnemers van de Voedselbank Echt-Susteren een gratis kookworkshop aan

© KinderKOOKschool

Susteren
Silke van Deelen

De Stichting KinderKOOKschool, gelegen in Susteren, biedt een gratis kookworkshop voor deelnemers van de Voedselbank Echt-Susteren aan.

De Stichting KinderKOOKschool wordt gerund door vrijwilligers. Zij geven voornamelijk workshops aan leerlingen van de basisscholen in Midden- en Zuid-Limburg, waarin het belang van goede voeding centraal staat. Dankzij een bijdrage van het VSB-fonds kan hun expertise nu ook toegepast worden bij volwassenen in de vorm van een gratis kookworkshop voor deelnemers van de Voedselbank Echt-Susteren.

Tijdens deze workshop gaan de deelnemers aan de slag met het bereiden van een gezonde maaltijdsoep en zelfgemaakte croutons. Deelnemers hoeven zelf niets mee te nemen, alle benodigde producten en materialen zijn aanwezig. Na afloop mag de zelfgemaakte soep mee naar huis genomen worden.

Alle deelnemers van de Voedselbank Midden-Limburg, die hun pakket in Echt-Susteren ophalen, ontvangen komende week een flyer met daarop de mogelijkheden tot aanmelden.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Gemeenteberichten