Online veiling voor een rolstoelbus voor Lambert Moonen uit Sittard

© Albert Moonen

Sittard
Silke van Deelen

Als slot van crowdfundingsactie ‘Geef Lambert zijn vrijheid’ houden dochter Lynn en schoonzoon Kevin een digitale veiling.

Lambert Moonen uit Sittard is sinds een zwaar herseninfarct aan huis gebonden en kan alleen zijn hoofd bewegen. Vervoer op maat is voor hem geen oplossing. Vandaar dat er een crowdfundingsactie is gestart voor een eigen rolstoelbus. Het nog ontbrekende bedrag proberen zijn dochter en schoonzoon bijeen te krijgen via een online veiling.

„Wat dacht je van een voetbalshirt van het Nederlands elftal uit Qatar met de originele handtekeningen van alle spelers inclusief bondscoach en van de sportfiets van Lambert, die hij immers nu niet meer kan gebruiken. Er zijn nog veel meer mooie aanbiedingen, die allemaal belangeloos ter beschikking zijn gesteld. De volledig opbrengst gaat naar de rolstoelbus voor Lambert”, zo laten de organisatoren weten.

Lees meer: Henk rolde honderd kilometer door Limburg voor zijn vrijwel volledig verlamde vriend Lambert

Alle artikelen zijn te bekijken op de speciaal door Kevin gebouwde veilingsite: geeflambertzijnvrijheid.nl. Deze wordt steeds aangevuld met nieuwe items. Wie zelf nog artikelen beschikbaar wil stellen voor de veiling, kan een mail met een duidelijke omschrijving, foto en startbedrag sturen naar lynn@geeflambertzijnvrijheid.nl.

Meest gelezen

Sittard-Geleen

Gemeenteberichten