Uitgebreide zoekactie met politiehelikopter in bosgebied bij Geulhem naar vermiste vrouw

Uitgebreide zoekactie met politiehelikopter in bosgebied bij Geulhem naar vermiste vrouw. © Track’88

Valkenburg -

Brandweer en politie zijn woensdagavond in een bosgebied bij Geulhem een grote zoekactie gestart naar een vermiste 83-jarige vrouw uit Valkenburg. De vrouw is eerder die middag weggelopen uit verzorgingstehuis Vroenhof.

Redactie

Er wordt onder andere gezocht naar de blanke vrouw in de Kleine Geul ter hoogte van de Geulhemermolen. Bij de zoekactie wordt ook een politiehelikopter ingezet. Daarnaast zijn het Veteranen Search Team en een droneteam ter plaatse om te assisteren.

Lees ook: Veteranen zoals Bert (70) uit Susteren komen in actie bij vermissingen: ‘Eén telefoontje en er staan honderd mensen klaar’

Ze is 1,65 meter lang en heeft grijs krullend haar. De vrouw draagt zwarte schoenen, een bruine jas en heeft een bril op.

Mensen die weten waar de vrouw verblijft worden opgeroepen 112 te bellen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Valkenburg aan de Geul

Gemeenteberichten