Voorverkoop nieuwe voorstelling Ambras gestart; uitvoeringen niet in januari, maar in het voorjaar

© ING Image

Landgraaf -

De voorverkoop van de nieuwe voorstelling ‘Sssjt!’ van Toneelgroep Ambras is gestart. Kaartjes kunnen vanaf nu online worden besteld.

redactie

Anders dan van vóór corona gewend, speelt Ambras deze keer niet in januari, maar in maart en april. De première van Sssjt is op zaterdag 18 maart in het Cultuurhuis in Landgraaf. Vervolgvoorstellingen zijn er op zondag 19 maart, zaterdag 25 maart, zondag 26 maart (matinee), zaterdag 1 april en zondag 2 april (matinee) in dezelfde zaal.

„We hebben voor een wat latere speelperiode gekozen, omdat aan het begin van het repetitieseizoen niet duidelijk was of er in de winterperiode mogelijk weer een lockdown zou komen”, zo laat de toneelvereniging weten. „Op dit moment ziet het daar niet naar uit, maar in het vroege voorjaar is die kans nog kleiner dan in januari. Bijkomstig voordeel is dat in maart en april de theaterzaal minder verwarmd hoeft te worden, waardoor de kaartjes tegen een lagere prijs kunnen worden verkocht.”

De voorstelling Sssjt staat onder regie van theatermaker Raymond Clement. Ambras speelt met de komedie in op de actualiteit: een toneelgroep gaat na de coronapauze weer spelen, maar het blijkt toch niet zo makkelijk om de draad weer op te pakken. De repetitie loopt niet lekker en ook tijdens de uitvoering gaat er van alles mis.

De tickets zijn te koop via www.toneelgroepambras.nl.

Meest gelezen

Gemeenteberichten