Concert Limburgse band in Bangkok afgebroken: te veel publiek

De Limburgse band B2F (Big to the Future) tijdens hun voortijdig afgebroken concert op de 78ste verdieping van de Mahanahkon Tower in Bangkok.© Jan Cuijpers

Bangkok -

Een optreden van de Limburgse band B2F (Big to the Future) in de Thaise hoofdstad Bangkok op de 78ste verdieping van een gebouw is donderdag voortijdig afgebroken omdat er teveel publiek op afkwam.

onze verslaggever

De groep speelde voor de derde maal, als onderdeel van hun jaarlijkse Thailand-tour, bij de hoogste rooftopbar van Bangkok in de Mahanahkon Tower , 310 meter boven nap.

Tijdens de eerste set van de band vormde zich op de begane grond een rij van zeker driehonderd meter, omdat mensen die boven waren ook boven bleven om naar de muziek te luisteren. De mensen in de rij hadden echter ook 1000 baht betaald om van het spectaculaire uitzicht, de muziek en de skywalk te genieten. Daarom legde de organisatie uiteindelijk de show stop om het liftverkeer weer op gang te brengen. Het publiek vertrok echter pas, nadat de muzikanten van B2F hun apparatuur gingen afbreken.

Vrijdagavond beëindigt het Limburgs gezelschap zijn tournee door Thailand met een optreden op het strand van het Centara Grand hotel in Hua Hin.

Ander Nieuws