CV De Borchgrave uit Roosteren maakt zich met de Bonte Avond en de jeugdmiddag op voor vastelaovend

© C.V. De Borchgrave

Roosteren -

Traditioneel op de tweede zaterdag van januari trapt CV De Borchgrave af met de Bonte Avond, gevolgd door de jeugdmiddag op zondag 22 januari.

Silke van Deelen

Tijdens de Bonte Avond wordt afscheid genomen van het prinsenpaar Bram en Ank en van vorst Charles. Maurice Filott wordt geïnstalleerd tot zesde vorst van De Borchgrave. Vervolgens is de tijd aangebroken om het nieuwe prinsenpaar uit te roepen en te installeren. Het geheel vindt plaats op zaterdag 14 januari in het gemeenschapshuis. De zaal is open vanaf 19.30 uur het programma start om 20.00 uur.

Op zondag 22 januari start om 16.11 uur de jeugdmiddag. Wie gaat Dio opvolgen als jeugdprins of jeugdprinses van De Borchgrave? De New Kids zijn ook weer van de partij. Wie zelf op wil treden tijdens de jeugdmiddag, met een zang- of playbacknummer of een dansshow, kan zich tot uiterlijk 16 januari aanmelden via www.borchgrave.nl. Nieuwe leden voor de jeugdraad zijn ook nog welkom, zij kunnen zich melden – tevens voor meer informatie – via sikkertaris@borchgrave.nl.