Voorlopig laatste dansmiddag Seniorenvereniging Bunde in zaal De Vos

Foto ter illustratie.© ING Image

Bunde -

Seniorenvereniging Bunde houdt zondag 22 januari van 16.00 tot 20.00 uur in zaal De Vos haar derde en voorlopig laatste ‘dansfestijn’, bedoeld voor vijftigplussers uit de omgeving van het dorp.

Redactie

De middag vindt plaats in het kader van proefproject Bunde laat senioren weer dansen. De organisatie bekijkt in een later stadium of het ‘financieel haalbaar en verantwoord’ is het initiatief een vervolg te geven.

Lees ook: Proefavonden om 50+’ers op de dansvloer in Bunde te krijgen: ‘een leuke manier om senioren met elkaar in contact te brengen’

De muziek wordt dit keer verzorgd door het Belgisch-Limburgse orkest The Chiefs. „We gaan dus nu ook al internationaal”, schrijft de seniorenvereniging – met knipoog – in de aankondiging.

Vervroegd

De twee vorige edities vonden ’s avonds plaats, maar dat is op verzoek van bezoekers gewijzigd. „Om te voorkomen dat men na afloop laat en mogelijk alleen naar huis moet.” Verder laat de vereniging weten dat tijdens de middag broodjes, snacks en soep verkrijgbaar zijn. Ook mensen die liever luisteren dan dansen zijn uitgenodigd.

Entree: gratis. Adres: Vliegenstraat 56 in Bunde.

Meest gelezen

Gemeenteberichten