Bioscopen van Vue (ook die in Kerkrade) draaien op 8 februari in de avond alleen maar Magic Mike 3

Fragment uit de nieuwe Magic Mike.© Warner Bros

Kerkrade -

De bioscopen van keten Vue draaien op woensdagavond 8 februari alleen maar de nieuwe Magic Mike-film, Magic Mike’s Last Dance. Dat geldt ook voor de vestiging in Kerkrade.

Redactie

Dat meldt het concern op Instagram. De voorverkoop van de Ladies Night die Vue organiseert met het derde deel in de reeks gaat zo hard, dat de keten dit besluit heeft genomen.

Records

„WAUW! De eerste Ladies Night van 2023 breekt records!”, meldt Vue. „Magic Mike gaat als een speer en wordt een SUPER LADIES NIGHT: op woensdagavond 8 februari draaien we alleen maar Magic Mike’s Last Dance in alle Vue bioscopen.”

Vue heeft in Nederland twintig theaters, in onder anderen Alkmaar, Amersfoort, Den Bosch, Deventer, Enschede, Hilversum, Hoogezand, maar ook in Eindhoven en Kerkrade. Het is niet bekend hoeveel kaarten er voor de Ladies Night al verkocht zijn. Distributeur Warner Bros Nederland bevestigt wel het bericht van Vue.

Derde deel

De Magic Mike-films draaien om stripper Mike Lane, gespeeld door Channing Tatum. Het verhaal van de eerste film uit 2012 was losjes gebaseerd op de eigen striptease-ervaringen van Tatum. In 2015 kwam er een vervolg uit, Magic Mike XXL. Twee jaar later startte er een Magic Mike-liveshow in Las Vegas.

In het derde deel speelt onder anderen actrice Salma Hayek een grote rol. De film is vanaf 9 februari in heel Nederland te zien.

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws