Genieten van ‘gecarnavaliseerde gerechten’ tijdens masterclasses ‘carnavalogie’
© Focuss22
Carnavalsvereniging De Tempeleers en restaurantclub Les Tables houdt vanaf woensdag 25 januari een vijftal masterclasses ‘carnavalogie’.
Dat zijn volgens de organisatie „culinaire avonden vol cultuur, traditie, gastronomie en gezelligheid”, die telkens in een ander restaurant plaatsvinden. Bouchon d’en Face bijt het spits af. De overige bijeenkomsten zijn in De Poshoorn (30 januari), brasserie Tapijn (1 februari), restaurant Rozemarijn (7 februari) en ’t Kläöske (8 februari).
Lees ook: Jubilerende Tempeleers eren Fons Olterdissen en Math Niël
„Tijdens een compleet verzorgd diner, worden de gasten getrakteerd op ‘gecarnavaliseerde gerechten’: smakelijke gerechten en carnavalsklassiekers in een nieuw of verrassend jasje. Tussen de gangen door zal quizmaster Tuur Huijbregts samen met de Tempeleers de gasten meenemen in een ludieke carnavalsquiz”, melden de initiatiefnemers.
De kosten bedragen negenendertig euro per persoon. Aanmelden kan via tempeleers.nl (kopje ‘Bestèlle & aonmelle’).
Carnavalswinkel ’t Kallebeske in Reuver overgenomen, gaat verder onder naam PartySjiek
Groot Gala vanne Buut in Sporthal De Wieë in Posterholt
Fraude met valse betaalmunten tijdens carnaval in Venlo
Greutsje Pin-medalie 2023 uitgereikt aan Ellie en Thei Rutten
Smaakmakers van carnaval 2023 blikken terug: uitgeputte prins Jos I en zijn immer energieke Truu zelfs in Heerlen herkend
Drie carnavalsvierders riskeren tot vier jaar cel voor vechtpartij in Riemst waarbij agenten gewond raakten
Inzendingen voor Aesterlingske 2023 mogelijk tot halfvastenzondag
Reuvers kookboek met oudewijven-recepten van jubilerende carnavalsclub voor vrouwen