Genieten van ‘gecarnavaliseerde gerechten’ tijdens masterclasses ‘carnavalogie’

© Focuss22

Maastricht -

Carnavalsvereniging De Tempeleers en restaurantclub Les Tables houdt vanaf woensdag 25 januari een vijftal masterclasses ‘carnavalogie’.

Redactie

Dat zijn volgens de organisatie „culinaire avonden vol cultuur, traditie, gastronomie en gezelligheid”, die telkens in een ander restaurant plaatsvinden. Bouchon d’en Face bijt het spits af. De overige bijeenkomsten zijn in De Poshoorn (30 januari), brasserie Tapijn (1 februari), restaurant Rozemarijn (7 februari) en ’t Kläöske (8 februari).

Lees ook: Jubilerende Tempeleers eren Fons Olterdissen en Math Niël

„Tijdens een compleet verzorgd diner, worden de gasten getrakteerd op ‘gecarnavaliseerde gerechten’: smakelijke gerechten en carnavalsklassiekers in een nieuw of verrassend jasje. Tussen de gangen door zal quizmaster Tuur Huijbregts samen met de Tempeleers de gasten meenemen in een ludieke carnavalsquiz”, melden de initiatiefnemers.

De kosten bedragen negenendertig euro per persoon. Aanmelden kan via tempeleers.nl (kopje ‘Bestèlle & aonmelle’).