Aangeboden door Gemeente Gulpen-Wittem

Volg het gratis webinar over resultaten hoogwater-onderzoek

© gemeente Gulpen-Wittem.

In juli 2021 zijn grote delen van Limburg getroffen door hevige wateroverlast. Deze hoogwatercrisis riep veel vragen op. Waterschap Limburg en de Provincie Limburg hebben onderzoeksbureau Deltares opdracht gegeven voor een onderzoek naar de oorzaken en gevolgen van het hoogwater. Hoe kunnen we wateroverlast beperken in Limburg? Welke inzichten zijn er voor de toekomst?

Aangeboden door gemeente Gulpen-Wittem

Onderzoeksbureau Deltares presenteert in een online webinar de resultaten van de watersysteemanalyse voor de Geul, Geleenbeek en Roer. U kunt dit webinar live volgen.

Wanneer: Donderdag 26 januari 2023.Tijd: 11.00 – 12.30 uur.

 

Hoe werk het? Het webinar is live te volgen via een laptop, pc, smartphone, tablet of iPad. U kunt vragen stellen in de chat. Meld u aan voor de webinar via www.gulpen-wittem.nl/hoogwater. U ontvangt per e-mail een bevestiging en een link die u later gebruikt om in te loggen als het webinar van start gaat.

 

Terugkijken Kunt u er niet bij zijn? Bekijk het webinar dan op een later moment terug via de website van Waterschap Limburg of de website van Provincie Limburg. Ook vindt u op deze websites een aantal vragen en antwoorden over dit onderzoek, het volledige rapport en alle deelrapporten.


De inhoud van deze productie valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van De Limburger

Meer van Gemeente Gulpen-Wittem

Meest gelezen