Dierenambulance Midden-Limburg zoekt versterking van het vrijwilligersteam

© Dierenambulance Midden-Limburg

Weert
Silke van Deelen

Dierenambulance Midden-Limburg is op zoek naar vrijwilligers voor onder meer de donderdag- en de vrijdagochtend, de vrijdagmiddag en voor diverse avonden en nachten.

„Zonder onze vrijwilligers zouden wij niet kunnen bestaan, zij zijn dan ook van onschatbare waarde. Wij kunnen daarom altijd wat extra handen gebruiken. Vrijwilligerswerk is niet alleen leuk en leerzaam, maar ook uitdagend en vooral heel dankbaar”, aldus de Dierenambulance. „Iedereen kan een geschikte vrijwilliger zijn. Of je nog studeert, werkt, net met pensioen bent of gewoon wat tijd over hebt. De dierenambulance is een uitstekende plek wanneer je van dieren houdt en graag met mensen in contact komt. Je komt in aanraking met verschillende dieren en mensen in verschillende situaties. Dieren staan bij ons natuurlijk centraal, maar in vele situaties bied je ook hulp aan de mensen zelf.”

Dierenambulance Midden-Limburg is actief in Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond en Weert. De werkzaamheden bij de dierenambulance zijn afwisselend. Geen dienst of melding is hetzelfde. Denk hierbij aan een vermiste kat herenigen met de eigenaar, of een gewonde zwaan vangen en naar de dierenarts te vervoeren.

Meer informatie over vrijwilligerswerk bij de dierenambulance staat op de website.

Meest gelezen

Gemeenteberichten