Vrouwen houden sportieve work-out in Mecc voor vrouwenopvanghuis

Foto ter illustratie.© Getty Images

Maastricht -

Onder de naam ’Together we can’ houden vrijdagavond 27 januari in het Mecc in Maastricht circa 150 vrouwen een gezamenlijke work-out waarvan de opbrengst gaat naar de vrouwenopvang in Maastricht.

Redactie

Met de opbrengst van het ‘women only’ sportevenement wordt een bijdrage geleverd aan vrouwen die na verblijf in de vrouwenopvang een eigen woning krijgen. Zij kunnen met het geldbedrag hun nieuwe onderkomen voorzien van meubels en andere huisraad. In de vrouwenopvang in Maastricht verblijven vrouwen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld, prostitutie en mensenhandel.

De workout staat onder leiding van initiatiefneemster Tamara van Wijhe, trainer en eigenaar van sportstudio Mindset Maastricht. „De work-out is geschikt voor elk niveau, van ongetraind tot getraind.”Aan de vorige editie deden circa negentig vrouwen mee. Mannen kunnen niet deelnemen. „Maar ze kunnen het goede doel uiteraard wel sponsoren.”

Na de gezamenlijke sessie, die om 20.00 uur begint, kunnen deelneemsters winkelen bij de stands in de evenementenhal, en zullen er gezonde hapjes en drankjes zijn. Ook worden de deelneemsters verwend met gratis presentjes.

Deelnamekosten bedragen 24,50 euro. Aanmelden kan nog tot en met donderdag 26 januari via de agenda van mecc.nl.

Meest gelezen

Van onze partners

Maastricht

Gemeenteberichten