Rob Friesen prins, zijn zoon Senn adjudant bij D’n Oeles in Tegelen

Rob Friesen, zijn zoon Senn en Bart Tomlow vormen het nieuwe Oelestrio.© Aneta Martens

Tegelen -

Voor het eerst in de geschiedenis van D’n Oeles maken een vader en zijn zoon samen deel uit van het prinselijk trio. Rob Friesen is de nieuwe prins, zijn zoon Senn is adjudant, evenals Bart Tomlow.

Kitty Borghouts

Het trio werd zaterdagavond door Oelesvorst Roy Peters uitgeroepen tijdens het Prinsenbal in De Haandert in Tegelen.

Prins Rob II (55) is geboren in Tegelen, woont samen met zijn vrouw Elles op de rand van Tegelen en Steyl en is vader van adjudant Senn en dochter Evie. In het dagelijks leven runnen Rob en Senn samen het marketingbureau We4Media in Venlo, dat websites en webshops bouwt en actief is in online marketing.

Adjudant Senn (22) woont in Venlo, maar zijn hart klopt voor Tegelen. Binnen D’n Oeles maakt Senn al vijf jaar deel uit van Oeles Toekôms. Daarnaast vormt hij de helft van het feest-dj-duo Non Des Jus en staat hij geregeld achter de draaitafel.

Adjudant Bart (56) is geboren in Venlo, opgegroeid in Blerick, maar al jarenlang woonachtig in Tegelen met zijn vrouw Inge en dochter Fleur. Bart is ruim 27 jaar werkzaam in de verpakkingsindustrie. Eerst in Nederland, tegenwoordig als adviseur en verkoop buitendienst voor de Duitse firma Carl Eichhorn KG net over de grens in Jülich.

Op zondag 12 februari houdt het trio receptie in De Haandert, tussen 14.30 en 18.00 uur.