Eaters verslaan Golden Sharks in duel vol straffen

© Ermindo Armino

Mechelen/Geleen -

De ijshockeyers van Eaters uit Geleen hebben het uitduel met Mechelen Golden Sharks gewonnen. De Belgen werden met 1-4 aan de kant gezet.

Roel Heynen

In een gelijkopgaande eerste periode kwam Eaters Geleen op voorsprong in het uitduel tegen Mechelen Golden Sharks. Nick Guiney scoorde de 1-0. Anderhalve minuut later was het echter opnieuw gelijk. Verners Egle scoorde voor Mechelen. In het vervolg kwamen vooral de scheidsrechters in de schijnwerpers te staan die veel straffen uitdeelden aan beide teams. Tom Marx scoorde echter vlak voor het einde toch weer de 1-2, waardoor Eaters met een voorsprong de pauze in ging.

In de tweede periode viel geen enkel doelpunt. Opnieuw werden door de arbiters de nodige straffen uitgedeeld, waardoor grotendeels niet het normale aantal spelers op het ijs stond. Het bleef daardoor wel spannend voor de laatste periode. Tom Marx haalde de spanning een beetje weg door met zijn tweede treffer na vijf minuten de 1-3 te scoren. Mitch Koumans maakte vervolgens aan alle Belgische illusies een einde door de 1-4 binnen te tikken.

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws