Sta jij in september ook op de top van de Mont Ventoux?

© Toon Toppers 2022

Weert -

Het Toon Hermans Huis Weert e.o. houdt op woensdag 15 februari een informatieavond voor de Toons Toppers die de Mont Ventoux gaan beklimmen.

Silke van Deelen

Ieder jaar organiseert het Toon Hermans Huis Weert e.o. een onvergetelijke ervaring voor mensen die zichzelf na de diagnose kanker willen uitdagen of anderen in deze situatie een warm hart toedragen. Samen fietsen of wandelen zij naar de top van de Mont Ventoux.

De Toons Toppers starten in april gezamenlijk met trainen. Met enige regelmaat wordt er ook in het heuvelachtige zuiden gewandeld en gefietst. De deelnemers worden begeleid en getraind door een ervaren team onder meer bestaande uit een sportarts, fysiotherapeut en ervaren trainers. De beklimmingen van de Mont Ventoux vinden plaats op 7 (wandelaars) en 8 september (fietsers).

Voor geïnteresseerden die zelf niet over een racefiets beschikken, heeft het Huis een aantal fietsen (in bruikleen) beschikbaar. Door mee te doen haal je een bedrag op dat ten goede komt aan kankeronderzoek via het KWF en aan het Toon Hermans Huis Weert e.o..

Wie ook de uitdaging aan wil om deze magische berg op de fiets of te voet te bedwingen, kan zich aanmelden voor de informatieavond op woensdag 15 februari in het restaurant van het SJG Weert aan de Vogelsbleek. Aanvang is om 19.30 uur. Tijdens de informatieavond wordt verteld over het gezamenlijke trainings- en informatieprogramma en de week in Frankrijk.

Aanmelden kan via administratie@toonhermanshuisweert.nl of tel. 0495-541444.

Meest gelezen

Gemeenteberichten