Ron Jans en Jan Streuer vertrekken na dit seizoen bij FC Twente

Trainer Ron Jans en technisch directeur Jan Steuer.© ANP/HH

Technisch directeur Jan Streuer en hoofdtrainer Ron Jans vertrekken na dit seizoen bij FC Twente. Streuer en Jans zijn sinds 2020 werkzaam voor de club en hebben de keuze gemaakt om niet voor een vierde seizoen te gaan. Streuer heeft aangeboden om de nieuw aan te stellen technisch directeur met zijn kennis en ervaring te willen ondersteunen. FC Twente maakt hier graag gebruik van.

Redactie

Streuer is door de directie van FC Twente gevraagd om ook het seizoen 2023-2024 aan te blijven. Streuer heeft de keuze gemaakt om de functie van technisch directeur niet voor een extra jaar in te vullen.

Streuer: „In de zomer van 2020 ben ik gevraagd om FC Twente te helpen. Toen had ik nooit kunnen denken dat het voor een periode van drie jaar zou zijn. We wilden de club weer perspectief bieden en dat is, denk ik, gelukt. Ik heb het goed naar mijn zin bij FC Twente en ik werk met heel veel plezier met de mensen binnen de club. Toch denk ik dat het goed is voor de toekomst van de club om nu met een nieuwe technisch verantwoordelijke in zee te gaan. Ik ben graag bereid hem te ondersteunen.”

Ron Jans: „Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij FC Twente. Na ruim 2,5 jaar zijn we sportief verder dan ik bij mijn aanstelling had durven dromen. De directe plaatsing voor Europees voetbal, vorig seizoen, was misschien wel een klein wonder. Toch zegt mijn gevoel dat het straks na drie seizoenen goed is geweest. Uiteraard zal ik mij de komende maanden met alle ziel en zaligheid blijven inzetten voor FC Twente. Ik ben ervan overtuigd dat we met staf en spelers het seizoen goed zullen vervolgen. Er is nog veel te winnen, daar gaan we voor.”

Bekijk hier de nieuwe aflevering van ‘Komt dat Schot’:

2023-02-09 Komt Dat Schot.© De Limburger

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws