Max Verstappen heeft eerste kilometers erop zitten in Bahrein

Max Verstappen.© ANP/HH

Tweevoudig wereldkampioen Max Verstappen heeft zijn eerste kilometers van het nieuwe Formule 1-seizoen erop zitten. De 25-jarige Nederlander kwam donderdagochtend vanaf 08.00 uur op het circuit van Sakhir in Bahrein gelijk in actie op de eerste testdag. Verstappen rijdt ook de rest van de donderdag en vrijdagmiddag nog in zijn nieuwe Red Bull.

Redactie

Lang kon Verstappen niet genieten van zijn eerste rondjes, want al snel werd de rode vlag gezwaaid. Felipe Drugovich, de vervanger van de geblesseerde Lance Stroll bij Aston Martin, zette zijn auto stil. Na ongeveer 20 minuten konden de coureurs verder met hun testkilometers. Stroll ontbreekt in Bahrein vanwege een fietsongeluk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Nyck de Vries test bij AlphaTauri donderdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagochtend. De Formule 1-teams bereiden zich van donderdag tot en met zaterdag op het circuit van Sakhir voor op het seizoen, dat een week later op dezelfde plek van start gaat.

Lees ook: Dit moet je weten over de F1-test in Bahrein: extreem weinig baantijd en één team showt regelrechte kopie van oppermachtige Red Bull-bolide

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Gerelateerde berichten

Ander nieuws