Sidera speelt extra voorstelling jubileummusical Fame

Er is veel belangstelling voor de jubileummusical.© Yentl Evers

Blerick -

De belangstelling voor de jubileummusical Fame van Sidera Theaterproducties is zo groot dat nu al een extra voorstelling is toegevoegd.

Marcel van Lier

Amper een maand na de start van de kaartverkoop zijn de voorstellingen in ’t Raodhoes in Blerick al zo goed als uitverkocht. Sidera bestaat tien jaar. Na de successen van onder andere Aïda, Urinetown en de Nederlandse première van Carrie is in dit jubileumjaar gekozen voor de musical Fame. Ook ditmaal zorgen de cast en dansgroep zelf voor alle kleding, rekwisieten en het decor. Het is wederom een productie van een professioneel artistiek team met regisseur Jeroen Marcelissen aan het hoofd. De muzikale leiding is in handen van Rick van den Belt en Kyara Verbunt verzorgt de choreografie, Bas van Gestel dirigeert het orkest.

Het verhaal speelt zich op New York’s High School for the Performing Arts, waar jongeren dromen van een roemrijke artiestenloopbaan.

De extra matineevoorstelling is op zaterdag 13 mei om 14.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website. Voor de avondvoorstellingen op 12 en 13 mei zijn nog balkonplaatsen beschikbaar. Tickets kosten 19,50 euro per stuk.

Meest gelezen

Venlo

Gemeenteberichten