Maurice Verberne ook volgend jaar hoofdcoach van MVV

Maurice Verberne kreeg dit seizoen de onderscheiding voor beste trainer van de tweede periode.© Ermindo Armino

Maastricht -

Maurice Verberne is nog een jaar langer de hoofdcoach van MVV. De trainer en de Maastrichtse club zijn overeengekomen om nog een jaar langer door te gaan met elkaar. MVV heeft de optie gelicht die in het contract van de Brabander was opgenomen.

Emil Visser

Verberne begon dit seizoen aan zijn eerste klus als hoofdcoach. In de eerste seizoenshelft verraste hij buitengewoon en loodste MVV zelfs even naar de tweede plek in de eerste divisie. Na de winterstop zijn de resultaten minder, maar nog altijd staat MVV op een plek die recht geeft op deelname aan de play-offs. Eerder dit seizoen ontving hij de onderscheiding voor ‘beste trainer van de tweede periode’.

Maurice Verberne.© Ermindo Armino

Lees ook: MVV-coach Maurice Verberne: ‘Af en toe zit ik in de auto en praat ik tegen mijn overleden vader: Pap, zo slecht heb ik het toch niet gedaan’

Dat de trainer en de club met elkaar doorgaan, is geen grote verrassing. Verberne liet eerder al weten dat hij graag nog een jaar bij MVV wil blijven. In een eerste reactie liet hij weten blij en trots te zijn met zijn langere verblijf in Maastricht. „Ik voel mij hier thuis, ik voel mij op mijn plek in het Maastrichtse.”

Gerelateerde berichten

Ander nieuws