Gio Lippens praat over zijn nieuwe roman tijdens Boekenborrel

Gio Lippens.© Klaas Jan van der Weij

Heerlen -

Wielerverslaggever Gio Lippens is de hoofdgast in de Boekenborrel aflevering op zaterdag 25 maart in boekhandel Van der Velden van Dam.

redactie

Van de uit Hoensbroek afkomstige Lippens verscheen onlangs de roman Nooit meer aan denken. Hoewel de roman niet over wielrennen handelt, spelen de racefiets en de heuvels van Zuid-Limburg en het aangrenzende buitenland een belangrijke rol in dit verhaal dat door wielrenster Marianne Vos wordt omschreven als ‘een aangrijpend en tragisch familieverhaal’.

Ook te gast is fotograaf Maud Wedick uit Kerkrade. Ter gelegenheid van het afscheid van Bas Schoonderwoerd als directeur van Parkstad Limburg Theaters maakte zij als afscheidscadeau het fotoboek Theater en profile. Een gesprek over werken en fotograferen tussen de coulissen in het theater.

Dick Gebuys bespreekt een klassieker uit de Nederlandse literatuur. Deze keer is de keuze gevallen op Turks Fruit van Jan Wolkers.

Columnist Raymond Clement leest enkele columns voor uit zijn nieuwste bundel met columns in 2022 gepubliceerd in de bijlage VIA van De Limburger.

Meest gelezen

Heerlen

Gemeenteberichten