Drama voor schlagerkoningin Helene Fischer na val

© GETTY IMAGES

Een dikke streep door de rekening voor Helene Fischer! De Duitse superster heeft zondag tijdens de repetities van haar Rausch Live Tour – samen met de acrobaten van Cirque du Soleil staat ze komende zomer onder meer in het Arnhemse GelreDome – een rib gebroken.

Redactie

Acrobatiek in de show van 2019.© Getty Images

Dat terwijl de aftrap van haar tournee maandagavond in Noord-Duitsland had moeten

plaatsvinden. Door de val moet de zangeres, bekend van hits als Atemlos durch die Nacht en Herzbeben, nu haar shows in Bremen en Keulen aan zich voorbij laten gaan.

Met pijn in het hart, en ongetwijfeld in haar ribben, deelt de schlagerkoningin op sociale media het nieuws met haar fans. „Ik hoop dat jullie weten hoe erg ik het vind, en geloof me: dit is absoluut niet hoe ik het voor me zag. Maar ik kan niet anders dan het medische advies opvolgen. Laten we afspreken de optredens in te halen en dan als een gek te gaan feesten!”

Naar verwachting kan Helene Fischer op 11 april alsnog aan haar concertreeks beginnen. Tijdens de Rausch Live Tour komen haar grootste hits en nummers van het album Rausch voorbij. „Samen met Cirque du Soleil willen we nieuwe wegen inslaan en de fans een ervaring bieden die nog nooit eerder is vertoond”, liet Helene eerder weten.

Lees ook: Duitse superster Helene Fischer treedt na vijf jaar weer op in GelreDome

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws