Man rijdt in op groep mensen op luchthaven Keulen-Bonn

© ANP

Keulen -

In een parkeergarage bij vliegveld Keulen-Bonn is een man op meerdere voetgangers ingereden. De 57-jarige man reed volgens de politie recht op mensen af, maar die konden de auto ontwijken. Bij het incident zijn vijf of zes gewonden gevallen.

Redactie

Niemand verkeert in levensgevaar. De politie heeft het over voornamelijk lichte verwondingen. Hoe de slachtoffers precies gewond zijn geraakt, is niet direct duidelijk. De nieuwszender NTV berichtte dat de man meerdere mensen verwondde en ook een aantal auto’s had geraakt. Volgens de krant Bild reed de man op een neer met een huurwagen.

Volgens een politiewoordvoerder zijn er aanwijzingen dat de man mentaal niet in orde was. De man verzette zich toen de politie hem overmeesterde. Twee agenten raakten daarbij gewond. De bestuurder is naar een ziekenhuis gebracht, waar een arts zijn psychische gezondheid onderzoekt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws