MVV-speler Nicky Souren houdt kaakbreuk over aan duel tegen Willem II

Nicky Souren wordt van het veld gedragen in Tilburg.© Pro Shots -Toin Damen

Maastricht -

Nicky Souren heeft een kaakbreuk overgehouden aan de wedstrijd van MVV tegen Willem II, afgelopen zondag. De middenvelder kwam tijdens de wedstrijd in botsing met teamgenoot Leroy Labylle. De twee kwamen met de hoofden tegen elkaar.

Emil Visser

De middenvelder werd met hulp van een brancard van het veld afgevoerd. In het ziekenhuis bleek na een scan dat hij zijn kaak op meerdere plekken heeft gebroken.

Onduidelijk

Het is nog onduidelijk hoe lang hij uit de roulatie is. Wel is zeker dat hij aankomende vrijdag niet zal spelen. Waarschijnlijk is hij langer niet inzetbaar.

„Ik heb gisteravond nog contact met gehad met Nicky”, laat trainer Maurice Verberne maandagochtend weren. „Hij is nu thuis en moet zijn rust pakken. Volgende week moet hij terug naar het ziekenhuis om de situatie opnieuw te bekijken. Hij heeft ook een aantal hechtingen in zijn lip aan de botsing overgehouden.”

Lees ook: Joeri Schroijen scoort tegen zijn oude MVV, juicht en krijgt middelvingers te zien

Pech

Souren is dit seizoen een sleutelspeler in het team van Verberne. Echter heeft hij dit seizoen ook behoorlijk veel pech. In de afgelopen maanden overleden zijn opa en zijn vader. Ook in de wedstrijd tegen PEC Zwolle moest hij met een zware blessure het veld per brancard verlaten. De knieblessure die hij toen opliep, viel achteraf gezien mee. Hij miste toen slechts een wedstrijd.

Lees ook: Trefzekere MVV’er Souren verbijt de pijn: ‘Het is geen makkelijke periode, mijn opa een paar maanden geleden, nu mijn vader’

Gerelateerde berichten

Ander nieuws