De Limburger Plus. Haal alles uit je abonnement.

Met De Limburger Plus haal je het maximale uit je abonnement. De Limburger Plus (DL Plus) is gratis voor jou als abonnee. Het enige dat je nodig hebt, is een digitaal account. Heb je dat? Dan kun je meteen aan de slag. Nog geen digitaal account? Dan moet je je eenmalig registreren. In een paar minuutjes is dat geregeld.

Nog niet geregistreerd?

Maak hier je account aan en maak 30 dagen gratis kennis met De Limburger Plus met al zijn (digitale) extra’s.

Account aanmaken

Ben je al abonnee?

Log dan hier in en mis geen enkele (digitale) extra. De Limburger kun je op allerlei manieren digitaal lezen.

Direct inloggen

"Met DL Plus ben ik verzekerd van alle belangrijke artikelen."

DL Plus

Artikelen exclusief voor jou

Ontdek onze website ›delimburger.nl voor het laatste nieuws, maar vooral ook van de achtergronden bij dat nieuws. Kortom, 24/7 op de hoogte blijven van de actuele gebeurtenissen was nog nooit zo plezierig.

Ga naar de DL website

"Wat een gemak: elke dag alle exclusieve artikelen in mijn mail."

DL Plus nieuwsbrief

Zo heb je elke dag overzicht

Je hoeft nooit te zoeken naar de artikelen die exclusief zijn voor jou als abonnee. Je ontvangt ze gewoon in je mailbox met de gratis DL Plus nieuwsbrief. Eén keer aanmelden voor deze nieuwsbrief en je bent voortaan iedere dag exclusief en als eerste op de hoogte.

Aanmelden

"De DL Krantenapp is top. Ik lees de krant nu waar en wanneer ik wil."

DL Krantenapp

De krant lezen op tablet of mobiel

De krant lezen op je tablet of mobiel doe je met de DL Krantenapp. De DL Krantenapp is gratis voor jou als abonnee, welk abonnement je ook hebt. Met daarbij heel veel digitale leesextra’s. Kijk maar eens op onze digitale leestafel, die je via de krantenapp onbeperkt kunt gebruiken. Dat is nog eens lekker lezen! Download nu de DL Krantenapp op je tablet of mobiel.

Download de DL Krantenapp

"Een paar keer per dag bekijk ik de DL Nieuwsapp. Kort en bondig, maar nooit oppervlakkig."

DL Nieuwsapp

Snel het laatste nieuws checken

Snel het laatste nieuws checken doe je met de gratis DL Nieuwsapp. Kort, overzichtelijk en betrouwbaar. Met niet alleen het Limburgse nieuws, maar ook de headlines uit binnen- en buitenland, sport, economie, showbizz, weer en verkeer.

Download de DL Nieuwsapp

"Zo leuk dat ik korting krijg of kaartjes kan winnen voor evenementen in de regio."

DL abonnee-voordeelacties

Kortingen en winacties

Met je abonnement op De Limburger heb je niet alleen gratis DL Plus en de DL Krantenapp, maar ook nog allerlei andere leuke extra’s. Elke week kun je profiteren van exclusieve kortingsacties en kun je meedoen aan winacties met vrijkaarten voor evenementen en voorstellingen.

Actuele voordeelacties

Veelgestelde vragen

Met De Limburger Plus haal je meer uit je abonnement.  Zo heb je toegang tot:

De Limburger Plus artikelen: Elke dag maakt onze redactie artikelen die exclusief voor onze abonnees beschikbaar zijn op onze website. Je herkent deze artikelen aan het DL+ label.
De Limburger Plus krantenapp: Met de DL krantenapp op je dld-tablet of mobiel heb je altijd de krant bij de hand, waar je ook bent.
Heel veel leuke extra’s: Voor abonnees doen we meer! Elke week presenteren we de leukste extra’s aan onze abonnees. Bekijk hier al onze voordeel-acties en laat je verrassen.

Indien je al beschikt over inloggegevens voor de digitale krant dan hoef je je niet opnieuw te registeren. Je hebt met je inloggegevens voor de digitale krant ook toegang tot De Limburger Plus.

Om Plus artikelen te kunnen lezen dien je je in te loggen.
Beschik je al over een account om de krant digitaal te kunnen lezen? Je  kunt deze inlogggevens ook gebruiken voor De Limburger Plus.

Hebt je nog geen digitale account, klik dan hier om jezelf te registreren.

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan hier.

Kun je nog steeds niet inloggen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Om de plus artikelen te kunnen lezen dien je je in te loggen. Lukt het niet om artikelen te lezen terwijl je wel ingelogd bent? Je kunt dan het beste je cookies verwijderen en opnieuw in te loggen.

Lukt het nog steeds niet op plus artikelen te lezen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Indien je al beschikt over inloggegevens voor de digitale krant dan hoef je je niet opnieuw te registeren. Je hebt met je inloggegevens voor de digitale krant ook toegang tot De Limburger Plus.

Heb je nog geen inloggegevens. Klik dan hier om jezelf te registeren.

Indien je geen abonnee bent, maar toch gebruik wilt maken van De Limburger Plus, dan mag je 30 dagen gratis kennismaken. Klik hier om jezelf te registreren.